full screen background image

Propunerea săptămânii 22-28 APRILIE

Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi va intra în playlistul Viva FM!

 

  • BILLIE EILISH – Bad Guy

De când și-a făcut debutul, la vârsta de doar 14 ani și până acum, Billie Eilish a adunat o mulțime de realizări care oferă contur carierei sale artistice. Săptămâna aceasta, prima noastră recomandare este piesa “Bad Guy”, al cărei videoclip marchează, aniversar, lansarea albumului de debut intitulat “When We All Fall Asleep, Where Do We Go?”. Aprecierile din partea criticilor nu au întârziat să apară iar stilul nonconformist o diferențiază pe artistă de trendul comun din industria muzicală. Cu personalitate, culoare și o idee foarte clară, exprimată fără drept de apel, piesa “Bad Guy” poate ajunge în playlist-ul VIVA FM dacă primește suficiente voturi.

  • ROBIN SCHULZ FT. ERIKA SIROLA – Speechless

Producătorul german Robin Schulz a ales să lucreze, la nivel de parte vocală, cu Erika Sirola, pentru piesa “Speechless”, pe care o propunem și noi în această săptămână. Drept subiect principal în jurul căruia gravitează linia melodică și versurile gândite cu multă tenție, a fost aleasă tot iubirea. De această dată vorbim despre iubirea la prima vedere, însoțită de uimirea primei priviri și întreaga avalanșă de emoții ce urmează. “Speechless” are șansa de a intra în playlist-ul VIVA FM dacă adună suficiente voturi. Te încurajăm să votezi!

 

  • THE MOTANS FT. IRINA RIMES – POEM

Dragoste la prima vedere a fost ceea ce au simţit fanii atunci când au auzit rezultatul celei mai noi colaborări între Irina Rimes şi The Motans. Noua piesă se numeşte “Poem” are o tandreţe aparte şi reuşeşte, prin intermediul poveștii de dragoste, să însenineze chiar şi cele mai mohorâte zile. “Poem este o piesă pe care am scris-o cu mare drag. La filmări a fost o energie aparte, ne-am simțit foarte bine cu toții. Este al doilea featuring cu Irina și cred că a ieșit ceva tare frumos! Sper că publicul se va regăsi în mesajul acestei melodii și că aceasta va aduce zâmbete pe buzele multora”, spunea The Motans. “Îmi place să lucrez cu Denis. Îmi place să-i cânt versurile. Când am auzit piesa, am știut că voi cânta pe ea, am simțit de la început. Sper să vă placă și vouă cum ne plac și nouă atât piesa, cât și clipul video”, a declarat, la rândul său, Irina Rimes. Sensibilitate în fiecare notă, așa am putea descrie pe scurt piesa. Dacă vrei să o auzi și pe frecvențele VIVA FM, tot ce trebuie să faci este să votezi.

Votează melodia preferată!

comments

comments