full screen background image

Liderul PSD, Liviu Dragnea, baie de mulţime la Dumbrăveni

Președintele PSD, LIVIU DRAGNEA, a fost primit cu fanfara, joi, în comuna Dumbrăveni, la un miting la care au participat aproximativ 1.000 de persoane.

Totodată, el a supervizat alegerile din organizația județeană PSD Suceava.

Mitingul s-a desfășurat în sala de sport și nu a fost lipsit de un moment mai tensionat chiar în debut.

DRAGNEA a adresat o întrebare retorică, iar o persoană din public i-a dat răspunsul.

Persoana care i-a deranjat discursul lui DRAGNEA a fost evacuata din sală după câteva minute.

La mitingul electoral, în uralele celor din sală, președintele PSD Suceava, Ioan Stan, i-a cerut lui Dragnea să spună dacă s-a decis să candideze la preşedinţia României.

Dragnea a evitat să răspundă tranşant, afirmând că va anunţa „când va fi momentul” și a adăugat că partidul trebuie să se concentreze pe alegerile europarlamentare.

A urmat Conferinţa extraordinară de alegeri, în urma căreia preşedintele interimar al PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a fost fixat în funcţie.

Cei peste 400 de delegați prezenți la conferința de alegeri au votat în unanimitate alegerea lui Ioan Stan, care a fost singurul candidat.

Cei 17 vicepreședinți aleşi sunt: Alexandru Rădulescu, Brăduț Avrămia, Dan Ioan Cușnir, Daniel Olariu, Dorin Rusu, Emanuel Havrici, Eugen Bejinariu, Gavril Mîrza, Ioan Oros, Ion Vasiliu, Loghin Saviuc, Lorand Ercze, Maria Pleșca, Maricela Cobuz, Nistor Tătar, Viluț Mezdrea şi Virginel Iordache.

Liviu Dragnea: „Îl felicit pe Ioan Stan, un bun prieten de-al meu, un om bun, un om de calitate, care are capacitatea să vă conducă spre un rezultat foarte bun la alegerile europarlamentare și dacă țineți neapărat și la cele prezidențiale”.

Ioan Stan: „Mulțumim pentru tot ce ați făcut pentru noi. Pentru că ne-ați primit și ascultat pe mine și pe parlamentarii noștri”.

Dragnea le-a transmis simpatizanților PSD să nu creadă în „minciunile” opozanților politici.

„Pentru noi omul, cetățeanul este pe primul loc. Pe noi ne interesează bunăstarea oamenilor”, a declarat Liviu Dragnea.

După desfășurarea Conferinței de alegeri în cadrul PSD Suceava, LIVIU DRAGNEA a declarat, în cadrul unei conferințe de presă, că nu s-a hotărât dacă va candida la alegerile prezidențiale de la sfârșitul anului.

El a precizat că, în această perioadă, “toate energiile trebuie canalizate” pentru alegerile europarlamentare și că abia apoi se va putea vorbi despre o strategie pentru prezidențiale.

DRAGNEA a refuzat să explice cum vor reacționa membrii de partid dacă alianța va propune la prezidențiale un candidat ALDE.

Referindu-se la programul “Utilități și mediu la standarde europene”, care a adus în pragul falimentului 62 de primării sucevene, Dragnea a spus că în fiecare an, în legea bugetului, era prevăzută o sumă pentru a sprijini comunitățile din județul Suceava.

“Primăriile nu au contractat împrumuturile de capul lor, ci pentru că Guvernul și-a luat acest angajament. La rectificare, Ministerul de Finanțe are toată capacitatea, știința și va trebui să aibă și voința să prevadă o sumă. Este un angajament al Guvernului care trebuie respectat. Ministerul de Finanțe trebuie să prezinte foarte curând care este cea mai bună variantă”, a spus liderul PSD.

La cele două evenimente au mai participat Secretarul General al PSD – Codrin Ştefănescu, Ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice – Daniel Suciu, Ministrul Transporturilor – Răzvan Cuc, Ministrul Muncii și Justiției Sociale – Marius Budă, parlamentari și primari PSD de Suceava.

 

comments

comments