full screen background image

Colegiul “Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuţi şi-a prezentat oferta educațională pentru anul școlar 2019-2020

Colegiul Național “Eudoxiu Hurmuzachi” din Rădăuţi a desfăşurat o activitate de promovare a imaginii, intitulată “Prezentarea ofertei educaționale pentru anul școlar 2019-2020”.

În vederea promovării imaginii liceului și a ofertei educaționale, au fost prezentate, de către echipa de promovare, date privind istoricul liceului, baza materială, resursele umane, performanțele obținute de elevi în anul școlar anterior, sinteza activităților extracurriculare și extrașcolare, proiectul planului de școlarizare pentru anul 2019-2020.

Echipa de promovare a imaginii Colegiului este formată din: director prof. dr. Puiu Adrian-Nicolae, director adj. prof. Lăzărescu Luminița, consilier educativ prof. Leon-Postolache Miriam, prof. Popovici Florin.

Specificul profilelor existente în cadrul liceului, precum și oportunitățile oferite au fost prezentate de elevi ai liceului: Cioltan Cătălina Călina, Ianițchi Claudia, Ciornobrevei Bianca, Mitric Ionela Luisa, Evuleț Dumitru – cl. a XI-a G, Mironiuc Raluca – cl. a XI-a C, Avram Miriam- cl. a X-a C, Negru Alexandru – cl. a XI-a A. Aceștia au însoțit, de asemeni, grupurile de invitați pentru o prezentare a spațiilor școlare.

La activitate au participat 65 de elevi de la Școala Gimnazială “Bogdan Vodă” Rădăuți, însoțiți de prof. Nicuță Mariana, Mitric Emilia, Crăciun Domnica; 85 elevi de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” Rădăuți, însoțiți de prof. Popescu Silvia, Lupoaie Toader, Stingheriu Marius, Hurjui Viorel; 23 elevi de la Școala Gimnazială “Gheorghe Popadiuc” Rădăuți, însoțiți de prof. Șveduneac Loredana-Maria și 19 elevi de la Școala Gimnazială “G. Tofan” Bilca, însoțiți de prof. Motrescu Mărioara și Ursachi Ionel.

“Le mulțumim tuturor pentru vizită și îi așteptăm cu drag să facă parte din echipa noastră!”, transmit reprezentanţii colegiului rădăuţean.

comments

comments