full screen background image

Asociaţia MicNews Bucureşti dă STARTUL Campaniei Umanitare, “Dăruind Vei Dobândi”

Asociaţia MicNews din Bucureşti este cunoscută de cei din mass-media ca fiind un ONG ce se ocupă de ajutorarea copiilor defavorizaţi din Bucureşti şi zonele limitrofe, dar şi a persoanelor care se află cazate în centrele de bătrâni din Capitală, oameni ce nu mai au speranţa că cineva, într-o zi, le va dărui ceva pentru binele lor.

Ca în fiecare an, pe data de 25 mai, de ziua lui, Mihai Căldăraru, Preşedintele Asociaţie MicNews doreşte să dăruiască celor nevoiaşi, pachete cu cadouri constând în îmbrăcăminte, alimente, jucării, dulciuri si produse igienico-sanitare. Pentru ca, toate acestea să se poată realiza, asociaţia a iniţiat o Campanie Umanitară denumită generic, “Dăruind Vei Dobândi”.

Astfel, în perioada următoare, oamenii şi firmele private, sunt invitaţi să doneze pachete cu alimente neperisabile (zahăr, ulei, orez, conserve, paste făinoase, mălai, dulciuri) şi de ce nu, tichete de masă, care vor fi transformate ulterior în alimente necesare persoanelor nevoiaşe. Pentru cei care vor să facă donaţii, se va amenaja în fiecare sediu social, un punct de colectare a acestora.

În acelaşi timp, vor fi identificate acele persoane sau familii care sunt în dificultate, urmând ca pachetele să fie distribuite în ziua de 25 mai 2019, ziua în care Mihai Căldăraru împlineşte frumoasa vârstă de 33 de ani şi va împărţi cadouri, în schimbul zâmbetelor celor care le primesc.

comments

comments