full screen background image

Echipa de fotbal Foresta primeşte 1,5 milioane de lei de la Consiliul Local Suceava

“Primăria Municipiului Suceava sprijină și în acest an sectorul sportiv, dar și pe cel cultural prin finanțări nerambursabile, având alocate sumele de 4.050.000 de lei pentru sport și 100.000 de lei pentru cultură”, a anunţat viceprimarul Sucevei, Lucian Harşovschi.

Comisia pentru aprobarea fondurilor nerambursabile, întrunită miercuri, a declarat câștigătoare doar două proiecte depuse: proiectul în sumă de 1.500.000 de lei al celor de la Clubul de fotbal “Foresta” și pe cel al Asociației “Arcanul USV”, în valoare de 60.000 de lei.

Celelalte proiecte depuse, însumând 2.430.000 lei, ale Clubului Sportiv Universitatea Suceava, Clubului Sportiv Municipal (atletism, rugby, volei, canotaj, hochei, lupte, tir sportiv/arc, box), Asociației “Baschet Club Castorii”, Clubului Sportiv “Select” și Asociației “Mereu Tineri” au fost eligibile, dar nu au putut fi declarate câștigătoare, nefiind îndeplinită condiția din legea 350/2005 de a fi minim doi participanți la licitație.

“Proiectele validate (Foresta și Arcanul USV) vor fi supuse votului în cadrul Ședinței de Consiliu Local de astăzi, iar celelalte, într-o ședință ulterioară”, a precizat Harşovschi.

comments

comments