full screen background image

De Paște, împreună cu prietenii noștri de la Nord Natural, oferim trei coșuri premium cu delicatese românești din Bucovina.

Ce trebuie să faci pentru a câștiga un coș cu produse autentice din Bucovina? Răspunde-ne corect într-un comentariu la postarea de pe pagina de Facebook VIVA FM Suceava, click aici, la întrebarea ”De unde se pot cumpăra produsele Nord Natural?”.  Extragem cei trei câștigători pe 24 aprilie.

Este cunoscut faptul că Bucovina este o zonă îndrăgită, mai ales pentru bucatele  tradiționale. De Paște, preparatele culinare bucovinene cu tradiție pot fi la tine pe masă.

Furnizorii Nord Natural reprezintă mici afaceri locale şi familiale din sectorul agro-alimentar care folosesc ingrediente locale şi reţete străvechi, punând multă pasiune în tot ceea ce întreprind. Sortimentele promovate sunt o alternativă la alimentele convenţionale şi de volum promovate de marile companii. Găsiți produse românești, sănătoase, gustoase și la un preț corect!

Cine câștigă, mănâncă, cine nu, poftește sau comandă online de aici: https://www.nordnatural.ro/index.php/produse-recomandate.html

Mai multe detalii despre Nord Natural, aici: https://www.nordnatural.ro/index.php/home

comments

comments