full screen background image

Seminarul ”Aspecte privind angajarea cetățenilor străini pe teritoriul României”, la Camera de Comerţ şi Industrie

Camera de Comerț și Industrie (CCI) Suceava, în parteneriat cu Biroul pentru Imigrări Suceava și Inspectoratul Teritorial de Muncă Suceava, vă invita să participați joi, 18 aprilie, la seminarul ”Aspecte privind angajarea cetățenilor străini pe teritoriul României”.

Evenimentul urmează să se desfășoare începând cu ora 10:00, la etajul 2 al sediului Camerei de Comerț și Industrie Suceava din Municipiul Suceava, str. Universității nr. 15-17.

“Urmărind consolidarea și dezvoltarea continuă a sectorului privat, ne propunem ca acest eveniment să abordeze teme actuale și de interes pentru mediul de afaceri, precum:

1. Condițiile de angajare și detașare a cetățenilor străini pe teritoriul României, conform prevederilor OG 25/2016;

2. Documentația necesară obținerii avizului de muncă de către un angajator pentru un cetățean străin care urmează să fie angajat pe teritoriul României;

3. Condițiile prelungirii dreptului de ședere a unui cetățean străin pe teritoriul României în scopul angajarii sau detașării, conform prevederilor OUG 194/2002;

4. Modalitatea de încheiere a unui contract de muncă între un cetățean străin și un angajator care are sediul firmei pe teritoriul României”, a precizat Președintele Executiv al CCI Suceava, Lucian GHEORGHIU.

Seminarul se adresează managerilor și persoanelor cu putere de decizie în cadrul întreprinderilor, precum și persoanelor responsabile din cadrul departamentelor de resurse umane.

Informații suplimentare puteți obţine la numerele de telefon 0747 496 010 – persoană de contact Elena ZAMCU şi 0749 145 569 – persoană de contact Cristina HRIȘCĂ.

comments

comments