full screen background image

Propunerea săptămânii 15-21 APRILIE

Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi va intra în playlistul Viva FM!

 

  • AVICII – SOS

Prima propunere a acestei săptămâni are o încărcătură emoțională aparte. Deși a trecut aproape un an de când ne-am luat la revedere de la Timb Bergling, cel cunoscut de întreaga lume sub numele de Avicii, muzica sa continuă să inspire și să renască. Echipa din spatele artistului, compozitorii, producătorii și Aloe Blacc, vocea de pe mai multe piese ale regretatului artist și-au unit forțele pentru a duce la capăt mai multe proiecte începute de suedez. Piesa “SOS” este, cu referire la Avicii, un omagiu, o recunoaștere a meritelor și talentului dar și o confesiune. Avicii a scris versurile cu referire la o serie dintre luptele lui, oferind oamenilor cuvintele potrivite pentru ca aceștia să poată spune deschis că au nevoie de ajutor. Dacă vrei să asculți “SOS” la VIVA FM, votează!

  • LADY GAGA – Always Remember Us This Way

Pelicula “Shallow” ne-a dat ocazia să vedem o altă latură pe care o poate avea Laady Gaga. Și chiar dacă succesul filmului a fost impresionant, acest lucru nu ne împiedică să analizăm fiecare element în detaliu, mai ales când vine vorba de compozițiile muzicale. Piesa “Always Remember Us This Way” a fost înregistrată imediat ce au fost finalizate versurile, stârnind uimirea echipei de producție care a considerat că întreaga procedură a fost uimitoare și neașteptată. Despre piesă se vorbește la superlativ și din perspectiva criticilor iar publicul larg a remarcat importanta implicare emoțională dovedită de Lady Gaga. Te invităm să votezi piesa în cadrul categoriei “Propunerea Săptămânii”, oferindu-i astfel șansa de a se auzi din playlsit-ul VIVA FM.

 

  • CARLA’S DREAMS – Te Ascund În Vise

Nu a trecut nici măcar o lună de la ultima lansare, că proiectul “Nocturn” al băieților de la Carla’s Dreams primește un nou episod. “Te-ascund în vise” este o nouă piesă ce are deja și un videoclip regizat de Roman Burlaca și este probabil una dintre piesele care se vor auzi la marele concert pregătit de trupă pentru data de 18 mai. Cu referire la piesă, băieții de la Carla’s Dreams au transmis: „Aceasta este o piesă adresată memoriei mele mediocre, slabe. Care a furat o parte atât de mare din mine, o parte atât de mare din trecut, din oameni, din muzică și literatură. Despre o amintire… aici nu voi spune cui îi e adresată, e atât de evident. Despre cineva care doar în vise mai poate exista”. Piesa are șansa de a ajunge în playlist-ul Viva FM dacă primește suficiente voturi, așadar te încurajăm să votezi.

Votează melodia preferată!

comments

comments