full screen background image

Despre “Marketing Mindset” la Suceava, cu speaker-ul Alex Dona

Alex Dona, speaker, a fost alături de noi, astăzi, în studioul Viva FM, la Dimineți Animate.

Am discutat despre Marketing Mindset la Suceava, eveniment care a avut loc ieri, dar despre care ar trebui să se vorbească în fiecare zi: antreprenoriat, marketing, afaceri, deschidere, socializare.

Alex Dona: ”Evenimentul nu este despre cum am acumulat eu experiență pe marketing și comunicare, ci despre ce pot oferi pentru brandurile voastre din ceea ce am acumulat. Sunt adeptul teoriei pusă în practică, al practicii cu fundament solid și al eliberării de presiune prin socializare. Marketing Mindset are trei componente: Workshop format din 5 sesiuni de know-how și o sesiune de lucru pe echipe, 1-to-1 know-how pentru cei care își doresc să ne întâlnim să discutăm doar despre planurile lor de marketing și Wine – networking.”

Prima serie de evenimente are loc în această lună, iar orașele care vizate în continuare sunt Târgu-Mureș, Bistrița-Năsăud și Baia Mare, dar scopul lui Alex Dona e ca până la finalul anului să ajungă în peste 20 de orașe mai mici din toată țara. Timp de o zi participanții pot afla despre cum să facă o strategie de marketing și cum să gândească promovarea, chiar dacă au un buget mic.

Pentru detalii și informații despre înscrieri, accesați site-ul: https://marketingmindset.ro

comments

comments