full screen background image

Bursa generală a locurilor de muncă, la Suceava, Rădăuţi, Fălticeni şi Câmpulung

Angajatorii suceveni, interesaţi în acoperirea deficitului de personal şi vizibilitate în mediul sucevean de afaceri, precum şi toate persoanele care doresc să se angajeze sau să schimbe locul de muncă, indiferent de nivelul de studii sau calificare, sunt invitaţi, vineri, 12 aprilie 2019, începând cu ora 10, la Bursa Generală a Locurilor de Muncă.

Evenimentul are loc simultan la Iulius Mall Suceava, parter, în zona liftului panoramic, la Punctele de lucru ale Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) din Fălticeni și Cîmpulung Moldovenesc, precum și la Casa Germană din Rădăuţi.

Din cifrele AJOFM le deține până în prezent, s-au înregistrat un număr de 910 locuri vacante la nivelul județului, din care: 500 de posturi sunt scoase la concurs în Suceava, 162 la Fălticeni, 170 la Rădăuți și 78 la Cîmpulung Moldovenesc.

Vor fi prezenți cel puțin 92 de angajatori, 34 confirmând deja prezența la bursa din Suceava, 22 la bursa din Fălticeni, 15 la bursa din Rădăuți și 21 la bursa din Cîmpulung Moldovenesc.

Domeniile cu un deficit mai mare de personal din Suceava, care au confirmat deja prezența la bursă, sunt construcțiile, fabricarea articolelor din sticlă, recuperarea materialelor reciclabile și colectarea deșeurilor, comerț, activități de protecție și gardă, restaurante și alte servicii de alimentație, fabricarea articolelor de îmbrăcăminte, inginerie și consultanță tehnică, alături de alte domenii care diversifică oferta de ocupații și niveluri de calificare.

“Cunoscând necesarul de personal și de competențe specifice, vom prezenta angajatorilor oportunitatea de a-și asigura forța de muncă calificată în funcție de cerințele proprii și de a acoperi cheltuielile de personal, prin subvenții pentru angajarea ucenicilor care se califică la locul de muncă. Candidații interesați de ocupațiile solicitate de angajatori vor putea consulta oferta de formare profesională a acestui an și vor primi informații cu privire la înregistrarea la cursurile de calificare”, a precizat directorul executiv al AJOFM Suceava, Dănuț Mihai Burgheaua.

comments

comments
Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza