full screen background image

Bursa generală a locurilor de muncă, la Iulius Mall Suceava

Numai cine nu dorește, nu găsește!

Altfel spus, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Suceava organizează vineri, 12 aprilie, Bursa generală a locurilor de muncă, unde vor fi disponibile peste 900 de posturi!

Alături de matinalii Viva FM a fost în această dimineață, Anca Capverde, purtător de cuvânt în cadrul AJOFM Suceava.

Din cifrele pe care AJOFM le deține până în prezent, s-au înregistrat un număr de 910 locuri vacante la nivelul județului, din care: 500 de posturi sunt scoase la concurs în Suceava, 162 la Fălticeni, 170 la Rădăuți și 78 la Câmpulung Moldovenesc.

Vor fi prezenți cel puțin 92 de angajatori, 34 confirmând deja prezența la bursa din Suceava, 22 la bursa din Fălticeni, 15 la bursa din Rădăuți și 21 la bursa din Cîmpulung Moldovenesc.

Domeniile cu un deficit mai mare de personal din Suceava, care au confirmat deja prezența la bursă, sunt construcțiile, fabricarea articolelor din sticlă, recuperarea materialelor reciclabile și colectarea deșeurilor, comerț, activități de protecție și gardă, restaurante și alte servicii de alimentație, fabricarea articolelor de îmbrăcăminte, inginerie și consultanță tehnică, alături de alte domenii care diversifică oferta de ocupații și niveluri de calificare.

comments

comments