full screen background image

Propunerea săptămânii 08-14 APRILIE

Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi va intra în playlistul Viva FM!

 

  • ALEC BENJAMIN FT. ALESSIA CARA – Let Me Down Slowly

Alec Benjamin și Alessia Cara au făcut echipă și au lansat single-ul “Let Me Down Slowly”, o piesă curajoasă am putea spune, tocmai deoarece abordează tema vulnerabilității. O inimă frântă se spune că este un profesor foarte bun atunci când vorbim despre poveștile de dragoste. Dar așa cum se întâmplă mereu în viață, lucrurile se învață. Tocmai de aceea Alec și Alessia au mărturisit că s-au simțit foarte bine la filmări și că speră ca piesa lor să transmită cât mai multă emoție pentru cei care o ascultă. Te invităm să votezi piesa în cadrul categoriei “Propunerea săptămânii” pentru a-i da șansa de a intra în playlist-ul nostru.

  • DELIA FT. THE MOTANS – Rămâi

Chiar la începutul lunii aprilie Delia și The Motans au lansat o nouă colaborare, pentru care au început să pregătească terenul de ceva timp. “Rămâi” este o piesă destul de greu de încadrat ca gen, deoarece are influențe de trip-hop, pop sau chiar rock. Ceea ce putem afirma cu siguranță este însă că piesa de dragoste evidențiază o sensibilitate extrem de puternică. De la puritate și sinceritate până la deznodământul nefericit, întregul material evidențiază cât de bine se contopesc toate elementele, voce, linie melodică, mesaj. Numărul mare de vizualizări fac, în prezent, ca piesa “Rămâi” să fie alegerea principală de pe platformele muzicale. Dacă vrei ca piesa să ajungă în cel mai scurt timp și în playlist-ul VIVA FM, te invităm să o votezi.

 

  • SEBASTIAN YATRA – Un Ano

Fie că trece o săptămână, o lună sau un an, iubirea ar trebui să primeze, indiferent de context și să nu țină cont de bariere. Cântărețul de origine columbiană Sebastian Yatra ne-a fermecat prin intermediul piesei “Un Ano”. Artistul este de părere că iubirea este cel mai puternic sentiment de care suntem capabili, fiind și zona din care s-a inspirat inclusiv pentru piesa pe care v-am propus-o în această săptămână. La fel însă și în cazul albumului pe care artistul a anunțat că urmează să îl lanseze. Zona aceasta a baladelor pop și latin este astfel din nou valorificată iar îmbinarea de voce și mesaj a avut foarte mare succes. Dacă vrei să îl asculți pe Sebastian Yatra la VIVA FM, te invităm să votezi “Un Ano” la categoria “Propunerea Săptămânii”.

Votează melodia preferată!

comments

comments