full screen background image

Lungu a verificat lucrările de investiţii din localitate

În această dimineață, primarul Sucevei, Ion Lungu, a făcut o verificare a tuturor lucrărilor care sunt în derulare la primărie.

Lungu a controlat pregătirea organizării de şantier pentru noul pod ce va fi construit peste râul Suceava, noua baza de transport pentru vehicule electric (de pe strada Căpitan Grigore Andrei, Burdujeni-sat), demararea lucrărilor în acest an la introducerea gazul metan din Burdujeni-sat (pe strada Lev Tolstoi).

El a verificat şi modul cum se defăşoară lucrările la sala de gimnastică a Colegiului “Spiru Haret”, la mansardarea Şcolii Generale nr.10 Burdujen şi la extinderea corpurilor de clădiri la Colegiul “Petru Rareş”.

Nu în ultimul rând, edilul-şef a fost prezent pe mai multe străzi care se asfaltează (Dragoş Vodă, Dimitrie Onciul, Eroilor, Curtea Domnească, Gheorghe Doja, Biruinței) sau ăn locaţiile în care se modernizează parcările (zona Albina, George Enescu).

“După ce am aprobat bugetul, vom insista la constructori să respecte clauzele contractuale angajate cu municipalitatea pentru a termina lucrările la timp”, a precizat Lungu.

comments

comments