full screen background image

Întâlniri cu agenţii economici din judeţ pe tema schemelor de ajutor de stat, în Suceava şi Fălticeni

Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Suceava va organiza, în municipiile Suceava şi Fălticeni, întâlniri cu agenţii economici din judeţ pe tema schemelor de ajutor de stat.

Sesiunile de instruire vor avea loc la sediul Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Suceava, pe 12 aprilie, de la ora 10:00, și la sediul Finanţelor din Fălticeni, pe 19 aprilie, începând cu ora 12:00.

Aplicarea acestei scheme de ajutor de stat urmăreşte stimularea creşterii economice prin realizarea de investiţii, iar modificările survenite au clarificat noţiuni şi au simplificat proceduri de acordare, vizând ca efect creşterea ponderii cererilor admise şi, implicit, a numărului investiţiilor de înaltă tehnologie, pentru realizarea produselor cu valoare adăugată mare.

Pentru toţi operatorii economici care doresc să acceseze această schemă de ajutor de stat, Biroul Ajutor de Stat, Practici Neloiale şi Preţuri Reglementate din cadrul Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor Publice Iaşi va fi punct de informare locală permanentă.

comments

comments