full screen background image

Propunerea săptămânii 25-31 MARTIE

Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi va intra în playlistul Viva FM!

 

  • AVA MAX – So Am I

Suntem convinși că după succesul colosal pe care l-a avut cu piesa “Sweet But Psycho”, Ava Max nu mai are nevoie de alte prezentări. Totuși, întrebarea validă în prezent este dacă următoarea piesă lansată va atinge același succes. Iată că următorul single al artistei nu s-a lăsat așteptat foarte mult timp, astfel că “So Am I” s-a apărut alături de un videoclip. Mesajul piesei este destul de diferit de ceea ce am fi așteptat. O piesă menită să inspire și să dea putere celor care se văd marginalizați sau neînțeleși, doar pentru că sunt diferiți de restul lumii. “So Am I” vine ca un imn pentru persoanele care se simt astfel, întărind ideea că, în realitate, “So Am I” se potrivește pentru fiecare dintre noi, întrucât într-un fel sau altul, suntem cu toții diferiți. Fie că este vorba de vârsta adolescenței, fie că este vorba de o altă perioadă a vieții, piesa este, așa cum spunea chiar Ava Max, despre cei care nu se încadrează în tipare și care, oricum, trebuie să se iubească și respecte pe ei înșiși. Dacă vrei ca această piesă puternică să se audă și la VIVA FM, tot ce trebuie să faci este să votezi.

  • DERMOT KENNEDY – Power Over Me

Mereu fascinat de extreme și cu un talent aparte pentru a povesti și, implicit, pentru a compune piese, Dermot Kennedy este unul dinre acei artiști care au o conexiune extrem de puternică atât cu propriile creații cât și cu publicul. Piesa “Power Over Me”, recomandarea noastră din această săptămână, se încadrează în aceeași categorie și a pornit de la ideea fascinației pentru o anumită persoană. “A fi vrăjit pur și simplu de cineva, într-un mod pozitiv”, aceasta a fost fraza principală de la care a pornit artistul când a creat piesa. Dacă “Power On Me” are și asupra ta putere și îți dă energia de care ai nevoie în fiecare zi, te invităm să o votezi, oferindu-i astfel șansa de a ajunge în playlsit-ul VIVA FM.

 

  • VANOTEK – Cherry Lips

Îl cunoaștem după numele de scenă Vanotek și deja nu mai este un secret pentru nimeni că ritmurile sale au depășit de mult inclusiv granițele României. De aceea, succesul așteptat pentru cea mai nouă piesă a sa nu a întârziat să apară, mai ales că demersul artistic poate fi caracterizat drept curajos. “Cherry Lips” este o pată de culoare care se potrivește perfect cu tema aleasă, o paletă de curaj și asumare, ambele încadrate tot într-o poveste de dragoste. De la ritmul inconfundabil cu care ne-a obișnuit și până la îmbinările perfecte cu vocea Mikaylei, toate elementele alese cu grijă au contribuit la cele peste două milioane de audiții ale piesei, pe platfoma YouTube. Dacă vreți să auziți “Cherry Lips” și în playlist-ul VIVA FM, vă invităm să votați piesa la categoria “Propunerea Săptămânii”.

Votează melodia preferată!

comments

comments