full screen background image

A fost semnat contractul pentru reabilitarea podului de pe bulevardul 2 Grăniceri și a segmentului de drum aferent din Fălticeni

Primăria Municipiului Fălticeni a semnat contractul pentru reabilitarea podului de pe bulevardul 2 Grăniceri, situat pe DN2, la intrarea în Fălticeni.

Contractul de lucrări a fost atribuit, în urma procedurii de licitație publică, societății Maghebo SRL, cu sediul în Câmpulung Moldovenesc.

Investiția, în valoare de peste 3 milioane de lei, se va derula prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL).

Lucrările de reabilitare vor consta în intervenții la structura de rezistență a podului, lucrări hidrotehnice, realizarea rampelor de acces, modernizarea instalațiilor de iluminat public, dar și modernizarea unei porțiuni de drum, de la Statuia Grănicerului până la sensul giratoriu. Ordinul de începere a lucrărilor va fi eliberat în curând.

Durata de execuție a lucrărilor de reabilitare este de 5 luni, de la data emiterii ordinului de începere a lucrărilor.

“Este un moment așteptat de mult timp, atât de noi, administrația locală, dar mai ales de fălticeneni și de toți cei care tranzitează Fălticeniul. O intervenție necesară, care va începe în curând. În ceea ce ne privește, suntem pregătiți să emitem ordinul de începere a lucrărilor. Sunt peste 30 de miliarde de lei vechi care vor intra în Municipiul Fălticeni, prin Programul Național de Dezvoltare Locală. Am obținut și această finanțare, pe lângă multe altele, pentru că am găsit înțelegere la Guvernul României și sprijin din partea parlamentarilor din Fălticeni, cărora le mulțumesc pentru implicare. În egală măsură este și meritul angajaților Primăriei Fălticeni, care au întocmit toate documentațiile necesare realizării unei investiții de această anvergură”, a declarat Gheorghe Cătălin Coman, primarul municipiului Fălticeni.

comments

comments