full screen background image

Vineri, 29 martie, la ora 15:00, vă invităm să fiți alături de noi pe frecvențele Viva FM deoarece suntem Live alături de IRIS, așadar, ascultați Viva Trafic pentru că vom povesti despre noul album ”Lumea toată e un circ” și despre concertul ce va avea loc vineri, 29 martie 2019, de la ora 19.00, la Ateneul din Iași.

Această nouă producție este o reinventare a trupei și oferă un nou suflu muzical ce se îmbină perfect cu acordurile clasice marca IRIS, inspirând și cucerind noua generație a publicului rock, dar și susținători de-o viață ai formației. Albumul include 14 piese noi, înregistrate de IRIS pe parcursul unui an de zile. Compoziția aparține membrilor trupei IRIS, iar versurile acestora sunt semnate de George Costinescu, Relu Marin, Sorin Poclitaru, Andrei Păunescu și Liliana Ștefan.
Pe parcursul a mai bine de o oră jumătate, publicul se va bucura de un spectacol marca IRIS, de energia formației, în care acordurile muzicii vor face ca auditoriul să experimenteze multiple sentimente și stări, inspirate din realitatea contemporană.

Istoria formației IRIS se întinde pe o perioadă de peste trei decenii, timp în care formația a trecut prin diverse transformări (plecarea și venirea altor membri), diverse perioade istorice, fără însă a renunța la principiile sale, la visele și speranțele de libertate, nedezamăgindu-și niciodată fanii.

IRIS sunt:
Nelu Dumitrescu – tobe(membru fondator)
Costi Sandu – voce
Andrei Balașa – chitara solo
George Costinescu – chitara bas
Relu Marin – clape

comments

comments