full screen background image

Propunerea săptămânii 25-31 MARTIE

Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi va intra în playlistul Viva FM!

 

  • DENNIS LLOYD – Never Go Back

Asocierea cu piesa “Nevermind” va rămâne cu siguranță valabilă multă vreme de acum înaite, însă acest lucru îl ambiționează parcă și mai mult pe Dennis Lloyd, care a lansat recent piesa “Never go back” urmată, acum puțin timp și de un videoclip. Single-ul este practic o continuare a poveștii din piesa “Nevermind”. Cu diferența că, de această dată, relația prezentată cu o mulțime de momente romantice, călătorii, și experiențe împărtășite, pare să ajungă la un final inevitabil. “Când îmi scriu muzica, împărtășesc experiențele mele dar recunosc faptul că există două părți pentru fiecare relație și despărțire. Aceasta este din persectiva iubitei mele”, spunea Dennis Lloyd despre piesă. Dacă vrei să asculți “Never Go Back” la Viva FM, votează piesa în cadrul categoriei “Propunerea Săptămânii”.

  • IMAGINE DRAGONS – Bad Liar

Sinceritarea, această noțiune complexă și chiar vitală în cele mai multe dintre relațiile interumane, este analizată, în piesa “Bad Liar”, prin ochii unor oameni aflați într-o relație de iubire care este pe punctul de a se încheia. Imagine Dragons au utilizat drept sursă de inspirație pentru acest single chiar povestea complicată a solistului trupei și a fostei sale soții. “Bad Liar” se regăsește pe albumul “Origins” care va fi lansat oficial în toamna acestui an iar noi suntem curioși dacă se încadrează în topul preferințelor tale, pentru a ajunge în playlist-ul VIVA FM. Te invităm să votezi “Bad Liar”.

 

  • THE MOTANS – Invitat

Neobosit în crearea de frumos, The Motans ne-a oferit o privire de ansambu asupra noii sale piese, “Invitat”. Aceasta este compusă chiar de Denis Robeș și vorbește despre iubire, dezamăgiri, despre jocurile vieții care uneori sunt ciudate și greu de înțeles. „Viața e un lucru foarte interesant. Îți mulțumesc pentru tot ce ai fost în viața mea. Ești un om minunat și îți doresc să fii fericită!”, spunea Denis Roabeș cu referire la piesă dar și la posibila inspirație care l-a motivat să abordeze astfel de subiecte. În plus, odată cu lansarea videoclipului marcăm și o premieră deoarece vorbim de primul clip din România realizat cu ajutorul inteligenței artificiale pe zona de style transfer. Atipică și originală, piesa este, în întregime, o inovație. Tocmai de aceea te invităm să o votezi, oferindu-i șansa de a intra în playlist-ul nostru.

Votează melodia preferată!

comments

comments