full screen background image

De Paște, Viva FM și Christian Tour îți fac planuri de vacanță!

Ce spui de o vacanță all inclusive în Hurghada, una dintre cele mai vechi localități egiptene situate pe malul Mării Roșii, o destinație turistică populară, colorată și plină de viață?

Se apropie sărbătorile Pascale, iar nouă nu ne este poftă doar de cozonaci și mâncăruri tradiționale, ci și de o vacanță binemeritată, iar Christian Tour susține dreptul la vacanță și de Paște îți face planuri pentru Egipt- tărâmul faraonilor și a misterelor încă nedeslușite.

Pentru că din vacanță nu lipsesc pozele, mecanismul concursului este la fel de simplu precum ai apăsa click pe aparatul foto. Adaugă într-un comentariu, click aici: https://www.facebook.com/vivafm.ro/photos/p.2294043757342581/2294043757342581/?type=1&theater, cea mai frumoasă fotografie a ta din vacanță, pentru a te înscrie la concurs, iar pe 25 aprilie extragem câștigătorul cu ajutorul random.org. Menționăm faptul că vom extrage câte un participant înscris la concurs de pe fiecare pagină de Facebook Viva FM (Viva FM Iași, Viva FM Suceava, Viva FM Botoșani, Viva FM Neamț) cu ajutorul random.org,  urmând ca din acești 4 semifinaliști să extragem câștigătorul final, pe 25 aprilie, tot prin intermediul random.org.

Să fii pe frecvență pe 25 aprilie când anunțăm norocosul câștigător al  vacanței de 7 nopți pentru două persoane în Hurghada, una dintre cele mai frumoase stațiuni din Egipt, situată pe malul Mării Roșii. Pachetul include cazare 7 nopți într-unul din hotelurile din portofoliul Christian Tour, cu zbor direct Iași-Hurghada pe data de 31 MAI 2019.

Ești gata de aventura egipteană?

IMPORTANT! Înainte de a vă înscrie la concurs, vă rugăm frumos să consultați Regulamentul Oficial  al concursului “De Paște, Viva FM și Christian Tour îți fac planuri de vacanță!’’, aici: https://vivafmiasi.ro/RegulamentCT.pdf?fbclid=IwAR0rhe_o8_lbDZea3ssenZU1Z4SdgSjw6isLQ_62uMnmA1pTJkBETwl7iaU

comments

comments