full screen background image

Seminarul pentru părinţi ”Clasa pregătitoare, primul pas în parteneriatul școală-familie”

Matinal de luni, gata de seminarul ”Clasa pregătitoare, primul pas în parteneriatul școală-familie”.

Alături de matinalii Viva FM au fost Maria Adriana Nichitean și Florentina Vlad, profesori consilieri în cadrul Centrului Județean de Resurse și Asistență Educațională Suceava.

Seminarul pentru părinți, ”Clasa pregătitoare, primul pas în parteneriatul școală – familie”, va avea loc miercuri, 20 martie la ora 18, la Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Suceava, și este dedicat în special părinților care își înscriu copiii în clasa pregătitoare, pentru anul școlar viitor (2019-2020).

”Sursele de informații sunt necesare și la îndemână pentru părinții din ziua de azi, dar trebuie să luăm în considerare că unele dintre informații sunt eronate, sau, poate, valabile doar pentru unii dintre noi. De aceea, informarea este bine să ne-o facem direct de la persoanele avizate.”, spune Adriana Nichitean.

La seminar vor participa inspectori pentru învățământ primar din cadrul Inspectoratului Școlar Județean Suceava, care vor vorbi despre ceea ce ar trebui să știe copiii la final de clasă pregătitoare, ceea ce vor studia ei. Despre siguranța în cadrul școlii va vorbi comisarul Ionuț Epureanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Suceava, iar despre igiena, atât de necesară și importantă, vor vorbi cei de la Direcția de Sănătate Publică Suceava.

Mai multe detalii despre evenimentul de miercuri, aflați din interviul de mai jos:

comments

comments