full screen background image

Rădăuți Toastmasters va organiza, la Sucevița, conferința “Bucovină plai cu flori, voie bună și-oratori”

Clubul de vorbit în public Rădăuți Toastmasters va organiza, pe 30 martie, de la ora 10, la pensiunea Ieremia Movilă din Sucevița, conferința “Bucovină plai cu flori, voie bună și-oratori”.

Evenimentul își propune crearea unui mediu de învațare pozitiv și de suport reciproc prin intermediul căruia fiecare membru își poate dezvolta abilitățile de vorbit în public și leadership, toate acestea ducând la creșterea încrederii în sine, la dezvoltare personală și profesională.

La concurs vor lua parte cluburi Toastmasters din Rădăuți, Botoșani și Chișinău.

Cele patru cluburi vor oferi, prin membrii lor vorbitori, ce au mai bun în cele patru probe ale concursului: Discursuri pregătite în limba română; Discursuri pregătite în limba engleză; Evaluări de discursuri în limba română; Evaluări de discursuri în limba engleză.

“Te așteptăm cu drag alături de noi, pentru un eveminent care ne oferă oportunitatea de a câștiga experiență și de a învăța cum să comunicăm eficient”, transmite Adriana Kurtoglu, preşedintele Rădăuți Toastmasters.

Toastmasters International este o organizație non-profit care gestionează cluburi din întreaga lume, cu scopul de a-şi ajuta membrii să își dezvolte abilități de vorbit în public și leadership.

comments

comments