full screen background image

‘’TURN FOLK”- PRIMUL FESTIVAL DE FOLK ÎN PIATRA NEAMȚ, 21-22 MARTIE

În perioada 21-22 martie, ne vindecăm sufletele cu folk, în cadrul primei ediții a Festivalului ‘’Turn Folk’’. Pentru mulți, folkul este o stare de spirit, este un amestec între muzică, poezie și mesaj, un izvor al libertății. Vă invităm să savurăm și să gustăm din plin din savoarea festivalului și să-l susținem pentru a deveni unul de tradiție.

Unul dintre folk-iştii care va urca pe scena festivalului este Adrian Bezna, el afirmând, în aceeaşi conferinţă de presă, că festivalul va fi un liant între generaţii.

„Aducem pe scenă generaţii diferite de folk-işti, patru echipe de oameni, profesor şi copil, care vor concerta. De asemenea, înainte de concerte vom merge în patru instituţii de învăţământ din municipiul Piatra-Neamţ, unde ne vom întâlni cu copiii şi profesorii în cadrul unor evenimente denumite ‘Să dăm folk la şcoli’ „, a spus Adrian Bezna.
Printre cei care vor urca pe scena celor două zile de festival sunt Cătălin Stepa, Adrian Mărgineanu, Ştefania Iacob, Walter Ghicolescu şi Sorin Poclitaru.

Festivalul se desfăşoară la Cinema „Mon Amour” din municipiu, intrarea este liberă, iar ora de începere va fi 17,30. AGERPRES.

VIVA FM susține festivalul ”Turn Folk-Piatra Neamț”. Voi? Vă așteptăm!

comments

comments