full screen background image

“Acadelia”, pe 16 martie, la Piatra Neamţ. Interviu ÎN EXCLUSIVITATE cu Delia!

Delia aduce showul “Acadelia”, pe 16 martie, la Piatra Neamţ!

Nebunie totală, de parcă ar fi un sevraj glicemic!

Așa s-ar putea traduce febra care a cuprins regiunea de Nord-Est a României, când s-a aflat că Delia aduce “Acadelia” în Sala Polivalentă din Piatra Neamț, de la ora 20.

Ce înseamnă “Acadelia”, ce dorea Delia să ajungă atunci când era copil și ce “plăcere ascunsă” din punct de vedere muzical are, sunt doar câteva din secretele dezvăluite lui Dinu Georgescu, în exclusivitate la Viva FM Piatra Neamț, în cadrul matinalului “Dimineți Animate”.

“Delia revine primăvara aceasta cu un show memorabil – ACADELIA. Conținutul acestui show poate dăuna grav persoanelor aflate la regim şi celor care de mâine merg la sală. Show-ul poate conține urme de ironie, dulceață de piersici și sâmburi de adevăr. Dacă manifestați alergie la cele menționate mai sus, vă rugăm adresați-vă medicului dumneavoastră de familie extinsă. Acest show este recomandat atât sănătății dumneavoastră psihice, cât și vindecării anumitor afecțiuni, cum ar fi plictiseala, stresul cotidian și indice glicemic căzut la pământ. Pentru o mai bună desfășurare de forțe, încurajăm pe toată durata spectacolului consumul moderat de dulce”, transmit organizatorii spectacolului.

comments

comments