full screen background image

Propunerea săptămânii 11-17 MARTIE

Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi va intra în playlistul Viva FM!

 

  • HOLOGRAF – Pierd Înălțimea Din Ochii Tăi

Prima propunere a acestei săptămâni vine de la binecunoscuta trupă “Holograf”. Băieții au lansat piesa “Pierd Înălțimea Din Ochii Tăi” care era în pregătire de aproximativ doi ani, așa cum au transmis chiar ei. Piesa a fost înscrisă și la selecția de anul acesta a Eurovision și mai apoi retrasă însă este deja cunoscută de fani deocarece s-a auzit la o serie de concerte ale trupei, într-o versiune cu pian și voce. “Pierd Înălțimea Din Ochii Tăi” este tot o poveste de dragoste, mereu la granița dintre bine și rău, pierderi și victorii. Reacțiile pozitive nu au întârziat să apară, așadar vă îndemnăm să votați piesa la categoria “Propunerea Săptămânii”, pentru ca ea să intre în playlist-ul VIVA FM.

  • LEWIS CAPALDI – Someone You Loved

Cântărețul și compozitorul scoțian Lewis Capaldi ne-a uimit încă de la primele apariții, pentru faptul că se evidențiază printr-o voce impresionantă, la cei doar 22 de ani pe care îi are. Și odată cu lansarea piesei “Someone You Love”, prestigiul acestuia a crescut și mai mult, întemeiat. Single-ul are o misiune extrem de importantă, pe lângă faptul că emoția pe care o transmite este la cote extrem de înalte. “Someone You Love” este o piesă realizată în parteneriat cu o organizație caritabilă și a fost construită cu un mesaj puternic, pentru a atrage atenția asupra importanței donării de organe. Povestea emoționantă pe care o regăsim în piesă, în care persoana iubită dispare doar ca să reapară în altcineva este liantul dintre ceea ce și-a dorit artistul să evidențieze și persoanele care s-ar putea regăsi la un moment dat la unul dintre cele două capete ale unei astfel situații dificile. Te încurajăm să votezi piesa “Someone You Loved” la categoria “Propunerea Săptămânii”.

 

  • ZEDD FT. KATY PERRY – 365

Am putea spune a apărut oficial și piesa pe care să o putem asculta 365 de zile pe an. Aceasta a fost lansată de Zedd și Katy Perry. Colaborarea, pe lângă faptul că aduce o reală notă de pozitivism și se evidențiază prin energie, mai demonstrează practic și că, în realitatea de zi cu zi sau chiar în cea virtuală, de ce nu, tot iubirea este răspunsul potrivit pentru cele mai grele întrebări. “Katy și cu mine ne cunoaștem de ceva timp și în vreme ce eram în turneu împreună vara treecută în Australia, am început să scriem muzică împreună. […] Pe măsură ce ne apropiam de finalizarea piesei, înțelegeam că am reușit să facem ceva special. Îmi place foarte mult cum sună Katy pe această piesă. Sunt foarte entuziasmat să le împărtășesc fanilor melodia”, a declarat Zedd. Dacă vrei ca piesa să intre în playlist-ul VIVA FM, votează!

Votează melodia preferată!

comments

comments