full screen background image

Despre fotbalul sucevean, cu Ciprian Anton, președintele Asociației Județene de Fotbal

Vineri 8 martie 2019, în cadrul emisiunii sportive realizate de Manuel Costache la Viva Fm Rădăuți, a fost invitat Ciprian Anton, președintele Asociației Județene de Fotbal (AJF) Suceava.

În prima parte a emisiunii, el a făcut o trecere în revistă a tuturor competițiilor organizate de AJF Suceava, remarcând faptul că numărul de copii care practică fotbalul a crescut simțitor, numărul de cluburi înscrise în competiție fiind mai mare de la an la an.

S-a discutat și despre campionatul ligii a patra din acest an, care este foarte strâns.

Întrebat fiind dacă vede o favorita la câștigarea titlului, Anton a răspuns că echipele clasate în acest moment pe primele patru poziții au şanse egale la câștigarea titlului.

De asemenea, preşedintele AJF a lăudat echipa Progresul Frătăuții Vechi, pentru parcursul foarte bun pe care îl are în ultimii 4 ani, când a terminat de fiecare dată pe podium, dar și echipa din Pojorâta, pentru faptul că are mulți tineri în echipă și promovează copiii.

S-a discutat și despre desființarea campionatului de juniori A1, care a fost desființat la voința cluburilor, despre regula juniorului obligatoriu la liga a patra, dar și despre nou înfiinţatul campionat de juniori C.

Ciprian Anton a menționat și faptul că fiecare competiție organizată de AJF Suceava are un sponsor care dă și denumirea competiției respective.

În încheiere, el a prefațat evenimentele care urmau să se desfășoare la Putna – cea de-a cincea ediție a turneului final de fotbal în sală, respectiv Adunarea generală ordinară a membrilor afiliaţi la AJF SUCEAVA.

comments

comments