full screen background image

Simpozionul “Motivare, implicare, colaborare pentru o educație de calitate europeană”, la Școala Gimnazială nr. 3 Suceava

Școala Gimnazială nr. 3 Suceava va găzdui, pe 30 martie, simpozionul “Motivare, implicare, colaborare pentru o educație de calitate europeană”.

Acțiunea face parte din proiectul Erasmus+, care se derulează în perioada 1 septembrie 2017 – 31 august 2019, cu finanțarea Comisiei Europene, în valoare de 35.570 de euro.

Scopul proiectului vizează realizarea unei educații de calitate prin modernizarea procesului educativ pornind de la modele europene consacrate, întărirea relației școală – părinți – comunitate și realizarea pe termen lung a unor parteneriate Erasmus+ și eTwinning.

Cursanții sunt profesori din învățământul primar și gimnazial, care coordonează diverse departamente și comisii metodice, iar participanții sunt coordonatori ai colectivelor de elevi interesați în îmbunătățirea comportamentului în clasă, în prevenirea și combaterea discriminărilor de orice fel și în rezolvarea conflictelor.

comments

comments