full screen background image

Propunerea săptămânii 04-10 MARTIE

Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi va intra în playlistul Viva FM!

 

  • ANDRA – Supereroi

Se poate spune că Andra a așteptat momentul potrivit pentru o lansare în forță. Cea mai nouă piesă a artistei, intitulată “Supereroi” a fost primită extrem de bine de public și a atins un număr record de vizualizări pentru videoclipul oficial. Lansată în luna februarie, piesa este adresată celor care, indiferent de obstacole, își găsesc resursele pentru a mai da o șansă iubirii, este despre iertare și lupta pentru o poveste de dragoste cu final fericit. ”Orice relație are parte de provocări și cu toții suntem, de fapt, <> când iubim și facem povestea de dragoste să meargă mai departe, indiferent de greutăți. Eu nu cred că dragostea durează trei ani, ci cât o facem noi să reziste, chiar dacă există momente de neliniște, de suspin, de întrebări, dar și de gust amar. Iubirea ne aruncă la pământ, dar tot ea ne ridică”, a declarat Andra la lansarea piesei. Dacă vrei să auzi “Supereroi” la VIVA FM, votează, pentru ca piesa să poată ajunge în playlist-ul nostru.

  • TOM WALKER – Just You & I

O poveste de dragoste aparte, care începe într-un mod neconvențional, este surprinsă în cea mai nouă piesă a scoțianului Tom Walker. Piesa “Just You & I” face parte de pe albumul de debut “What A Time To Be Alive”, lansat oficial în urmă cu doar câteva zile. “Just You & I” nu este o simplă piesă de dragoste ci evidențiază o forță surprinzătoare și un curaj care își are rădăcinile în sentimentele pentru persoana potrivită. Într-un amplu interviu acordat unei publicații, Tom Walker a transmis că a scris de unul singur piesa dar că se bucură să învețe de la oameni și mai buni decât el. Având în vedere succesul pe care l-a avut cu piesa “Leave A Light On”, nu este greșit ca așteptările de la “Just You & I” să fie destul de mari. Dacă vrei să auzi piesa și la VIVA FM, votează “Just You & I” la categoria “Propunerea Săptămânii”!

 

  • TWENTY ONE PILOTS – Chlorine

Cea de-a treia propunere a acestei săptămâni vine de la duo-ul american Twenty One Pilots. “Chlorine” este piesa care a stârnit o mulțime de reacții pozitive și în care purificarea, în primul rând interioară, este elementul central. În videoclipul piesei apare și un nou personaj extrem de simpatic, pe numele său Ned, care reprezintă de fapt însăși creativitatea, și pe care este posibil să îl revedem și în viitoare proiecte ale trupei. Fiind o îmbinare între pop și electropop, “Chlorine” nu se îndepărtează foarte mult de stilul cu care am fost obișnuiți până acum. Așadar, dacă vrei să auzi piesa la VIVA FM, tot ce trebuie să faci este să votezi.

Votează melodia preferată!

comments

comments