full screen background image

Expoziție cu mărțișoare și felicitări realizate de copii de la Școala Specială ”Sf. Stelian” din Rădăuți, la Muzeul de Istorie

În perioada 1 – 8 martie, cei care vor trece pragul Muzeului de Istorie din Suceava vor putea viziona o mică expoziție cu mărțișoare și felicitări realizate de copii de la Școala Gimnazială Specială ”Sf. Stelian” din Rădăuți.

Bucuria sărbătorilor dedicate primăverii și renașterii naturii, transpusă în micile lucrări de artă, cu inspirație diversă: flori, păsări, motive geometrice, modele inspirate de pe renumitele cămăși populare tradiționale dar și mai actualele modele realizate în tehnica quilling, vor aduce un zâmbet pe chipurile vizitatorilor.

Copiii s-au gândit nu doar să le expună o vreme la muzeu, ci să le și dăruiască. Așadar, toți vizitatorii sunt invitați să își aleagă un mărțișor sau o felicitare de pe panourile de expunere, oferite cu drag de elevii speciali de la Școala ”Sf. Stelian” Rădăuți.

“Evenimentul se desfășoară în cadrul parteneriatelor de educație muzeală pe care Muzeul Bucovinei le derulează în fiecare an cu școlile din județul Suceava, elevii Școlii Gimnaziale Speciale ”Sf. Stelian” din Rădăuți participând anual la activitățile de educație muzeală”, a precizat Iuliana Roşca, Şef birou Educaţie, Marketing şi Comunicare din cadrul Muzeului Bucovinei.

comments

comments
Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza