full screen background image

De dragul tău, femeie, primăvara înflorește pământul, așa cum tu faci lumea să înflorească.

În perioada 28 Februarie- 8 Martie, la Viva FM, sărbătorim mamele, bunicile, soțiile, surorile, iubitele, într-o campanie specială, intitulată ’’De dragul tău, femeie!’’

Tot ce trebuie să faceți este să trimiteți în privat, pe pagina noastră de Facebook Viva FM Neamț un mesaj audio sub forma unei declarații în care să integrați următoarele sintagme: 8 Martie, ‘’De dragul tău, femeie!’’ și Viva FM, iar pe 8 Martie să fiți pe frecvențele Viva FM, pentru a afla dacă vă aflați printre câștigători.

Anunțăm cei doi câștigători, la Dimineți Animate, vineri, pe 8 Martie. Ce câștigați? Pachete cu produse cosmetice de la AVON și vouchere pentru servicii de înfrumusețare, la salonul Cleopatra.

Femeia este cea care ne dă naștere, cea care ne îngrijește pe parcursul vieții, cea care ne ghidează și se asigură că luam cele mai potrivite decizii și cea care ne iubește indiferent de ceea ce facem. Dragi domni, acest concurs se adresează și vouă, cei care aveți o ’’EA’’ specială în viața voastră. Trimiteți în privat, pe pagina noastră de Facebook, un mesaj audio sub forma unei declarații pentru femeia specială din viața voastră, integrând sintagmele menționate mai sus și puteți câștiga cadouri speciale pentru ’’EA’’.

Scriitorul Oscar Wilde spunea că: „Femeile sunt creaturi menite să fie iubite, nu înțelese.” Vă invităm la momente de relaxare oferite de Avon și Salonul Cleopatra.

Mulțumim partenerilor campaniei ’’ De dragul tău femeie’’: Avon și Salon Cleopatra!

comments

comments