full screen background image

Propunerea săptămânii 25 FEBRUARIE – 03 MARTIE

Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi va intra în playlistul Viva FM!

 

  • CARDI B FT. BRUNO MARS – Please Me

Cardi B și Bruno Mars au făcut senzație cu piesa “Finesse” pe care au lansat-o împreună, drept pentru care nu era imposibilă și o a doua colaborare. Nu am avut prea mult de așteptat deoarece la jumătatea lunii februarie cei doi au lansat “Please Me”. Piesa aduce o schimbare de ritm pentru Cardi B, îndreptându-se mai mult spre un stil R&B apropiat anilor `90. Totuși, “Please Me” este una dintre cele mai senzuale piese ale artistei iar parteneriatul cu Bruno Mars demonstrează din nou faptul că cei doi se completează și armonizează reciproc exact cât trebuie. “Please Me” este prima propunere a acestei săptămâni. Dacă vrei să o auzi în playlist-ul nostru, votează!

  • DIRECȚIA 5 – Romantic Story

Direcția 5 sărbătorește dragostea într-un mod perfect, mai exact cu „Romantic story”, o nouă piesă sensibilă, compusă de către Marian Ionescu, Adi Sînă și Alina Șerban. Mai mult, noul single poate fi ascultat pe următorul album al trupei. „Ne bucurăm foarte mult că lansăm această piesă în perioada iubirii. «Romantic story» este al patrulea single ce va fi disponibil pe următorul nostru material discografic, «Muzică, flori și poezie», pe care urmează să-l lansăm în martie”, declara Marian Ionescu, liderul trupei Direcția 5. Nu uita că trebuie să votezi piesa pentru ca ea să poată ajunge, de la “Propunerea Săptămânii”, chiar în playlist-ul VIVA FM!

 

  • DUA LIPA – Swan Song

După o altă perioadă încărcată de realizări pentru Dua Lipa, artista a lansat piesa “Swan Song”, extrasă de pe coloana sonoră a filmului „Alita: Battle Angel”, produs chiar de către James Cameron și Jon Landau. Piesa beneficiază și de un videoclip perfect armonizat cu povestea filmului. Astfel, “Swan Song” este exact opusul a ceea ce pare la prima vedere. Nu este neapărat despre delicatețe și momente de confuzie, ci mai degraba despe cunoașterea de sine și puterea extraordinară care zace ascunsă în fiecare dintre noi, așteptând momentul potrivit pentru a ieși la suprafață. Floria Sigismondi, cea care a regizat videolcipul piesei, povestea că și-a dorit să formeze o legătură strânsă între Dua Lipa și eroina filmului. “Alita a servit drept model ce a îndrumat-o pe artista noastră într-o călatorie ce să-i permită să descopere că e mult mai puternică decât și-ar fi putut imagina vreodată.”, a mai transmis aceasta. Așadar, o piesă încărcată de forță ce poate ajunge și în playlist-ul VIVA FM, dacă este aleasă. Votează!

Votează melodia preferată!

comments

comments