full screen background image

Despre echipa de fotbal CSM Bucovina Rădăuţi, cu Vichentie Popescu și Dorin Goian

Vineri, 22 februari, în cadrul emisiunii sportive realizate de Manuel Costache la Radio Viva Fm Rădăuți, au fost invitați reprezentații echipei de fotbal CSM BUCOVINA RĂDĂUȚI – Vichentie Popescu, preşedintele clubului, și Dorin Goian, antrenorul echipei (cel care, împreună cu Daniel Bălan, pregăteşte formaţia rădăuțeană.

În prima parte a emisiunii s-a discutat despre parcursul foarte bun pe care CSM BUCOVINA RĂDĂUȚI l-a avut în turul campionatului, echipa terminând pe un onorant loc trei în seria întâi a ligii a treia.

De altfel antrenorul echipei, Dorin Goian, s-a declarat foarte mulțumit de felul cum s-au comportat jucătorii și a menționat că acest loc putea fi mai bun, dacă nu ar fi pierdut cu echipa de pe locul doi, Oțelul Galați, și cu echipa din Târgu Secuiesc.

Președintele clubului, Vichentie Popescu, a lăudat, la rândul său, prestația fotbaliștilor rădăuțeni din turul campionatului și a ținut să mulțumească primarului Nistor Tătar și Consiliului Local Rădăuți pentru sprijinul acordat echipei de fotbal.

De asemenea, el a ținut să precizeze că este foarte important dacă s-ar reuși amenajarea terenului numărul doi din cadrul bazei sportive cu gazon sintetic.

Ambii invitați s-au plâns de calitatea suprafețelor de joc din această perioadă, lipsa terenurilor de joc ducând la anularea unor meciuri amicale și la îngreunarea programului de pregătire.

S-a discutat și despre transferurile făcute de club în această pauză competițională, despre cum s-au comportat jucătorii în cantonamentul făcut în această iarnă la Sucevița și despre meciurile amicale susținute anul acesta.

Dorin Goian a susținut că este pregătit să facă pasul la un club mai mare, dar că şi-ar dori ca la vară să continue la Rădăuți cu un obiectiv mai îndrăzneț, promovarea în liga a doua.

În final, ambii invitați au afirmat că așteaptă spectatorii în număr cât mai mare în tribunele stadionului Municipal din Rădăuți și că echipa își propune să joace un fotbal de calitate care să îi mențină pe podiumul seriei întâi a ligii a treia.

comments

comments


TAG