full screen background image

Tudorel Toader va declanşa procedura de numire a noului procuror general

Ministrul Justiţiei Tudorel Toader a anunţat joi, la ieşirea din Parchetul General, că va declanşa procedura de numire a noului procuror general.

“Voi declanşa procedura de numire a noului procuror general. La finalul lunii aprilie expiră mandatul şi procedura se derulează între timp şi în felul ăsta până la expirarea perioadei vom avea un nou procuror general”, a afirmat Toader.

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, s-a aflat, joi, la sediul Parchetului General, unde a spus că a mers să vadă cum îşi desfăşoară activitatea procurorii. El a afirmat la sosire că se întâlneşte cu preşedintele Asociaţiei Procurorilor din România, Elena Iordache, şi cu procurorul general adjunct Bogdan Licu.

“La ieşire vă voi comunica probabil, să nu zic sigur, şi o măsură importantă pe care o voi lua în curând privind statul de drept”, a declarat Toader.

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a anunţat, în 27 decembrie, că i-a trimis preşedintelui Klaus Iohannis cererea de revocarea din funcţie a procurorului general.

comments

comments