full screen background image

Propunerea săptămânii 18 – 24 FEBRUARIE

Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi va intra în playlistul Viva FM!

 

  • EROS RAMAZZOTTI FT. LUIS FONSI – Per Le Strade Una Canzone

Prima propunere a acestei noi săptămâni este o colaborare neașteptată, între Eros Ramazzotti și Luis Fonsi. Cei doi, extrem de diferiți ca stil la prima vedere, se armonizează perfect prin intermediul piesei “Per Le Strade Una Canzone”. Același ritm jucăuș al italianului, aceeași pasiune și notele exotice binecunoscute aduse de Fonsi, transformă piesa într-o creație ritmată, perfectă pentru a fi ascultată fie la volan, fie acasă, dar mereu cu gândul la sezonul estival. Dacă și vouă vi se pare o îmbinare extrem de ambițioasă și reușită, vă invităm să votați “Per Le Strade Una Canzone”, oferindu-i astfel șansa de a intra în playlist-ul VIVA FM.

  • HOZIER – Almost

Noutăți muzicale avem și de la Hozier, care a anunțat cu mult entuziasm lansarea celui de-al doilea material discografic. Sub numele de “Wasteland, Baby!”, albumul conține 14 piese, printre care regăsim și creația “Almost”, a doua noastră propunere muzicală din această săptămână. Pentru a explica fără dubii care este mesajul pe care îl transmite piesa, artistul evidențiază că “Almost” este despre ce aduce muzica memoriei dar și despre ce aduce memoria muzicii. Dacă vrei să asculți “Almost” mai des la VIVA FM, te invităm să o votezi la categoria “Propunerea săptămânii”.

 

  • SORE FT. SMILEY – Jumătate

“Jumătate” este cea mai nouă piesă lansată de Sore împreună cu Smiley, o piesă despre plăceri și despre păcate, așa cum se vede inclusiv prin ochii lui Sore. “Am simțit mereu nevoia de acest du-te vino în relație. Cred că asta e cheia în orice relație de iubire, din când în când să te mai joci, să te tachinezi ca să te redescoperi și să menții iubirea vie.” spunea chiar artista. Pentru această colaborare s-a așteptat momentul potrivit, inclusiv pentru ca piesa să îi reprezinte în mod egal pe cei doi artiști. Inovația este prezentă și la nivelul videoclipului, care a stârnit deja o mulțime de laude și aprecieri. Te invităm să asculți piesa și să îi dai șansă să intre în playlist-ul VIVA FM.

Votează melodia preferată!

comments

comments