full screen background image

Flutur: Cu ce obraz veniți în județul Suceava, domnilor parlamentari PSD-ALDE?

Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a ţinut să dea o replică la comunicatul transmis de Departamentul de comunicare al PSD Suceava, prin care era acuzat că ridică minciuna la rang de virtute și că temerile lui că județul Suceava nu are o finanțare suficientă în 2019 nu sunt reale, pentru că sunt deja sute de proiecte în derulare.

Printr-un comunicat de presă, Flutur susţine:

“Ați băgat în faliment 61 de localități prin programul Utilități și Mediu marca PSD Suceava prin care, timp de 25 de ani, primăriile trebuie să plătească aproape 200 de milioane de euro în total, credit și dobânzi. Numai Primăria Câmpulung Moldovenesc are de achitat două milioane de euro anual.

Nu ați avut curajul să susțineți amendamentul nostru pentru construcția de magistrale de gaz natural spre Vatra Dornei și alte 50 de localități de care să beneficieze 80.000 de suceveni. Ați votat împotriva acestui amendament când știți că tot voi ați mărit exagerat prețul lemnului de foc. Cu ce obraz veniți să explicați că vă judecați cu 500 de biserici din județul Suceava dorind să le luați proprietatea și ați blocat conducta de gaz spre Dorna?

Cu ce obraz veniți și cum vă uitați în ochii sucevenilor când ați întârziat șapte ani finalizarea unui rest al șoselei de centură a Sucevei și ați sufocat municipiul reședință de județ?

Cu ce obraz veniți pe Valea Bistriței unde de șapte ani durează lucrările la drumul care să ne lege de Pasul Prislop și nu l-ați terminat?

Cu ce obraz le veți explica sucevenilor că ați fost împotriva modernizării DN 2 care leagă Suceava de București și care arată jalnic de la Fălticeni spre Roman?

Cu ce obraz veți veni în fața sucevenilor știind că ați votat împotriva realizării de sensuri giratorii și modernizări de intersecții ca să diminuăm numărul de accidente rutiere grave care, în guvernarea voastră, sunt cele mai multe din țară?

Cu ce obraz veți explica familiilor că v-ați opus construcției unui spital de copii în Suceava, sau a unei Săli polivalente, ca în toate marile orașe din țară?

Cu ce obraz veți răspunde celor plecați la lucru în străinătate dacă nu vă interesează investițiile pentru dezvoltare ca să-i putem convinge să revină acasă?

Nu ne aburiți cu proiecte care se datorează primarilor și nu aveți niciun merit pentru ele! Veți avea un greu examen de trecut cu sucevenii și vă garantez că vă vom întreba mereu de acest lucru, oriunde veți fi.

Nu încercați să aburiți populația acestui județ, că nu ține! Lumea este informată.

Ați ratat șansa de a fi patrioți, de a ține la acest județ cu riscul de a vă pune rău cu Teleormanul.

Vă aștept în teren să dați explicații!”

comments

comments