full screen background image

Propunerea săptămânii 11 – 17 FEBRUARIE

Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi va intra în playlistul Viva FM!

 

  • 3 SUD EST – Focul

Talentații membri ai trupei “3 Sud Est ” sunt din nou extrem de ocupați cu promovarea celei mai noi piese. Single-ul “Focul” a fost compus chiar de Laurențiu Duță, fiind o poveste de dragoste extrem de sensibilă, conturată într-un sunet de chitară cu totul deosebit. „«Focul» reprezintă iubirea intensă care se aprinde în noi atunci când ne întâlnim jumătatea. E acel dor care te mistuie în lipsa persoanei iubite. Lasă în inimă focul să ardă”, transmitea Laurențiu Duță, solistul trupei, la lansare. Așadar, fiind și luna iubirii, te îndemnăm să votezi piesa la categoria “Propunerea Săptămânii”, pentru ca ea să intre în playlist-ul VIVA FM.

  • JONAS BLUE – Polaroid (acoustic)

Dragostea la prima vedere este cea care a inspirat și piesa “Polaroid” lasată de Jonas Blue. DJ-ul i-a cooptat și pe Liam Payne și Lennon Stella alături de care a lansat şi o variantă acustică a piesei originale. Îmbinarea de excepţie a vocilor şi ritmurilor a făcut din “Polaroid” o piesă plăcută de critici şi ascultată pe repeat de fani şi curioşi. În plus, având în vedere succecul pieselor anterioare, este destul de clar că şi de această dată efortul depus pentru crearea piesei este răsplătit. Votează “Polaroid” la categoria “Propunerea Săptămânii” pentru a o auzi în playlist-ul nostru!

 

  • SAM SMITH FT. NORMANI – Dancing With A Stranger

Chiar de la început de an, am avut parte de o lansare pe măsură pentru piesa “Dancing With A Stranger”, semnată de Sam Smith și Normani. Odată cu apariția videoclipului povestea prezentată în piesă devine și mai captivantă. Artiştii conturează în “Dancing With A Stranger” un amalgam de senimente intense și de cele mai multe ori în contradictoriu. Povestea din piesă se desfășoară pe două planuri, dar și pe ritmuri diferite de disco R&B şi pop. Deși inițial dezamăgirea de după o despărțire pare să primeze, până spre finalul piesei descoperim că, și în acest caz, lucrurile se întâmplă cu un motiv, fie că suntem sau nu conștienți de acest lucru. Dacă vrei să auzi această colaborare mai des la VIVA FM, te invităm să votezi.

comments

comments