full screen background image

Primăria Rădăuți continuă demersurile pentru realizarea unui bazin de înot

Primăria municipiului Rădăuți a trimis o informare privind obiectivul de investiții Proiect Tip – ”Bazin de înot didactic”, proiect axat, în special, pe dezvoltarea municipiului.

Acest proiect se derulează de către Ministerul Dezvoltãrii Regionale, Administrației Publice şi Fondurilor Europene, prin intermediul Companiei Naţionale de Investiţii (CNI).

Terenul predat are o suprafață de 3.724 mp și este situat în str. Ștefan cel Mare, în vecinătatea Clubului Sportiv Municipal ”Bucovina”.

Au fost întocmite și transmise către CNI studiile geo-topo, precum și toate avizele și autorizațiile cerute prin Certificatul de Urbanism. În momentul de față, proiectul se află în faza de întocmire a documentației pentru scoaterea la licitație a lucrării.

Primăria municipiului Rădăuți va asigura din fonduri proprii racordul la utilitățile necesare bunei funcționări a bazinului de înot, respectiv: apă, canalizare, energie electrică și gaze naturale și va acoperi costurile de întreținere și mentenanță ale investiției pentru a o menține sustenabilă.

“Edificarea bazinului de înot face parte dintr-o amplă strategie privind dezvoltarea proiectelor de agrement la nivelul municipiului”, a precizat Bianca Cepil, purtător de cuvânt al Primăriei Rădăuți.

comments

comments