full screen background image

PSD: Iohannis a arătat astăzi că este cel mai iresponsabil preşedinte pe care l-a avut România

Klaus Iohannis nu ar fi devenit niciodată preşedintele României pe criteriile pentru care a respins-o joi pe Lia Olguţa Vasilescu la şefia Ministerului Dezvoltării, susţine Partidul Social Democrat, care anunţă că va face ”uz de mijloacele legale şi constituţionale” pentru a-l determina pe şeful statului să îşi respecte obligaţiile.

“Klaus Iohannis a arătat astăzi că este cel mai iresponsabil preşedinte pe care l-a avut România. Nu a venit cu niciun proiect, cu nicio propunere constructivă, cu nimic care să îmbunătăţească viaţa românilor. Este mânat de frustrări personale şi nu ştie decât să blocheze. Va rămâne în istorie drept ‘Preşedintele Beţe-n-Roate’. Face tot ce poate pentru a bloca PSD să facă investiţiile atât de aşteptate de cetăţeni. Pe criteriile pentru care a respins-o astăzi pe Olguţa Vasilescu, Iohannis nu ar fi devenit niciodată preşedintele României şi nici nu ar fi putut ocupa o funcţie de ministru”, afirmă social-democraţii, într-o postare pe Facebook.

PSD aminteşte că Iohannis a semnat numirea Olguţei Vasilescu la Ministerul Muncii.

“În plus, se contrazice: tot el a semnat cu mâna lui numirea Olguţei Vasilescu la Ministerul Muncii, unde a realizat cele mai complexe legi ale acestei guvernări: Legea salarizării şi Legea pensiilor. PSD a avut suficientă răbdare. Urmează să facem uz de mijloacele legale şi constituţionale pentru a-l determina pe preşedintele ‘Beţe-n-Roate’ să îşi respecte obligaţiile pe care le are faţă de lege şi de cetăţeni”, informează PSD.

Preşedintele Klaus Iohannis i-a transmis, joi, o scrisoare premierului Viorica Dăncilă în care anunţă respingerea numirii Liei Olguţa Vasilescu în funcţia de viceprim-ministru, ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, pe motiv că nu are pregătirea necesară pentru acest domeniu. AGERPRES

comments

comments