full screen background image

În luna iubirii, iubește radioul!

Am ajuns cu pași repezi în luna dragostei, iar pe calendarul Viva FM marcăm 3 evenimente importante: 13 Februarie- Ziua Mondială a Radioului, 14 Februarie- Valentine’s Day și 24 Februarie- Dragobetele. Le sărbătorim pe toate trei în cadrul campaniei ‘’Iubește radioul’’.

Iubește radioul și câștigă surprize romantice de ziua îndrăgostiților… de radio, căci, pe 13 Februarie, ziua care ne amintește de prima emisie a postului Naţiunilor Unite, sărbătorim dragostea noastră pentru radio, iar cu această ocazie am pregătit concursuri cu premii pentru voi și persoana iubită.

Așadar, exprimați-vă în câteva rânduri iubirea, aici (apasă click), față de ceea ce iubiți, iubit(a)/ soț(ia)/ animalul preferat de companie/ bunica preferată/ job/ cafea/vacanțe etc., iar cei mai iubăreți ascultători cu cele mai originale comentarii vor câștiga torturi personalizate Viva FM pe 13 Februarie de la cofetăria Nelcost Volovăț sau o cină romantică de Valentine’s Day sau de Dragobete la Pensiunea Santa Fe. Anunțăm câștigorii la matinalul ‘’Dimineți Animate’’. Pentru mai multă inspirație, porniți radioul pe frecvențele Viva FM și lăsați-vă purtați de dragoste.

Dacă sunteți curioși ce iubim noi, ei bine, evident, noi iubim radioul și ascultătorii, fără de care nu am putea fi azi, sărbătorind dragostea alături de voi. De pe listă preferințelor noastre nu poate lipsi nici cafeaua, bineînțeles, care ne trezește în fiecare dimineață pentru a vă putea aduce cele mai proaspete informații, încă de la primele ore și care ne oferă energia necesară pentru a fi sursa voastră zilnică de divertisment. Lista poate continua, suntem mulți și diferiți, așa că abia așteptăm să citim și răspunsurile voastre.

‘’ Love is in the air, every sight and every sound ‘’, la Viva FM! Am pregătit un playlist special cu cele mai îndrăgite piese de dragoste, pentru ca voi să vă puteți cânta iubirea împreună cu noi pe frecvențele Viva FM, oriunde vă aflați, în mașină, la birou sau acasă cu persoanele dragi.

Spor la scris și la iubit! Dacă iubiți ceva sau pe cineva, nu ezitați să arătați asta!

Mulțumim partenerilor implicați în campania ‘’Iubește radioul’’: Cofetăria Nelcost Volovăț și Pensiunea Santa Fe. 

Notă informativă!* Atenție! Câștigătorii trebuie să revendice premiile câștigate în datele menționate, respectiv 13, 14 și 24 Februarie.

 

 

 

 

comments

comments