full screen background image

Reabilitarea clădirii Primăriei Suceava va costa peste 9 milioane de lei

După două licitații la care nu s-a prezentat niciun ofertant, Primăria Suceava a decis să majoreze valoarea contractului de reabilitare termică a clădirii în care îşi are sediul, astfel încât să atragă totuși un constructor, iar Consiliul Local Suceava a avizat proiectul.

Vechea valoare a fost de 7.513.488 de lei, aceasta fiind majorată la 9.134.151 de lei, deoarece ”prețurile estimate inițial pentru materiale / manoperă au suferit modificări ca urmare a modificării cadrului legal”.

Schimbările solicitate nu sunt de natură să modifice soluția tehnică propusă inițial.

Lucrările prevăzute sunt izolații la pereți exteriori și planșeu, schimbarea tâmplăriei, înlocuirea pereților tip cortină, modernizarea instalației termice, înlocuirea caloriferelor cu ventiloconvectoare, montarea de panouri fotovoltaice și înlocuirea corpurilor de iluminat.

Durata de realizare a investiției pe fonduri europene este de 2 ani, contribuția Primăriei fiind de 1,7 milioane de lei.

Clădirea Primăriei Suceava, de la intersecția bulevardului 1 Mai cu strada Universității, a fost construită în 1996, fiind sediul Băncii Agricole.

comments

comments