full screen background image

Liberalii suceveni au stabilit amendamentele pe care le vor depune la Legea bugetului pe 2019

Preşedintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, s-a întâlnit astăzi cu parlamentarii liberali suceveni, pentru a discuta despre amendamentele ce vor fi depuse la Legea bugetului de stat pe anul 2019.

Ca prioritate, Flutur doreşte fonduri pentru Programul “Utilități şi mediu la standarde europene în județul Suceava”, 61 de localităţi fiind afectate de creditul pentru respectivul proiect.

Liberalii ar mai dori bani pentru finanţarea construcţiei de gaz metan către Vatra Dornei, realizarea studiului de fezabilitate pentru autostrada Iaşi – Tg. Mureş (302 km), modernizarea E 85 Roman – Siret, modernizarea DN 29A Suceava – Adâncata – Dorohoi, modernizarea DN 17B Vatra Dornei – Dorna Arini – Crucea – Broşteni, finalizarea centurii ocolitoare a Sucevei şi realizarea studiului de fezabilitate pentru construcţia celei de-a doua centuri ocolitoare a reşedinţei de judeţ, care să lege staţia de transformare de 110 kw cu zona Bosanci şi Aeroportul Salcea.

Flutur a amintit şi despre finalizarea centurii Rădăuţiului sau realizarea studiilor de fezabilitate pentru rutele ocolitoare ale localităţilor Fălticeni, Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc şi Vatra Dornei.

Nu au fost uitate finalizarea tronsonului II al pârtiei de schi de pe Masivul Rarău (1,6 km), finanţarea realizării unui spital de copii în Suceava, construcţia unei Săli Polivalente cu 5.000 de locuri, reabilitarea Punctului de Trecere a Frontierei Siret, construirea Punctului de Frontieră de la Izvoarele Sucevei, regularizarea malurilor pe râurile cu risc de inundaţii, închiderea depozitului vechi de deşeuri de la Câmpulung Moldovenesc, funcţionarea Căminului de bătrâni de la Solca şi a spitalului “Carmen Silva” de la Broşteni.

Mai multe despre amendamentele ce vor fi depuse la Legea bugetului de stat pe anul 2019 ascultaţi, mai jos, de la Gheorghe Flutur:

comments

comments