full screen background image

Despre poezie şi optimism, cu ”Micul Poet” – Sebi Crăciun

Sebi (Sebastian) Crăciun, este deja un vechi și bun prieten de-al nostru.

Ne-a făcut o vizită joi, în cadrul matinalului ”Dimineți Animate”, pentru că și-a dorit să ne povestească, nouă și ascultătorilor noștri, despre poezie, despre ultimul album, ”Sunet de pași”, dar și despre optimismul care îi înconjoară viața!

Spune că vorbește mult, dar la cum le spune, din suflet, ai sta cu orele să îi asculți ideile, simțirile și parcă ți-ai dori din ce în ce mai mult să îl descoperi pe adolescentul de 16 ani, care, până la vârsta asta, a scris cinci cărți. CINCI.

Este numit ”Micul Poet”, dar, de acum, Sebi este mare. De fapt, el a fost MARE tot timpul, și din pricina problemelor pe care le are, dar pe care nu le arată: este diagnosticat cu tetrapareză spastică, pentru care face de mulți ani, recuperare.

Poezia a intrat în viața lui, cumva, firesc, în clasele primare, când, din cauza faptului că nu se putea deplasa, a trebuit să-și găsească o activitate productivă. Așa ne spune el. Ajutat de doamna învățătoare, a descoperit că are talent în a scrie poezii, și de atunci, asta face. Îi place. Iubește.

Despre Sebi Crăciun, despre poezie, aflați mai multe în interviul de mai jos.

Cei care doresc să achiziţioneze cărţile lui Sebi şi albumul „Sunet de paşi” pot să ia legătura cu Sebi, pe pagina lui de facebook: https://www.facebook.com/Craciun-Sebastian-640009462752534/, sau: https://www.facebook.com/craciunsebastian

comments

comments