full screen background image

Propunerea săptămânii 28 IANUARIE – 03 FEBRUARIE

Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi va intra în playlistul Viva FM!

 

  • CALVIN HARRIS FT. RAG`N`BONE MAN – Giant

Anul 2019 a început în forță pentru Calvin Harris și Rag’N’ Bone Man. Piesa celor doi, “Giant”, al cărei videoclip tocmai a fost lansat, tinde să câștige din ce în ce mai multă popularitate. Influențele din zona soul sunt foarte bine conturate de inconfundabila voce a lui Rag’N’Bone Man iar combinația de house și clape ne duce cu gândul la un cântec de motivare. Acest lucru probabil și pentru că piesa este, de fapt, despre depășirea unor dependențe și puterea de care trebuie să dea dovadă o persoană care se luptă cu o adicție. Prin intermediul votului tău, “Giant” poate fi piesa care va intra săptămâna viitoare în playlsit-ul nostru. Votează!

  • CHRIS BROWN – Undecided

Cel de-al nouălea album de studio semnat de Chris Brown are ca prim single piesa “Undecided”, cea de-a doua propunere din această săptămână. Pe lângă direcționarea clară către zona de R&B, Chris Brown a folosit o parte a liniei melodice din piesa “I Love Your Smile” lansată de Shanice tocmai în anii `90, ceea ce va face ca piesa să vi se pară cunoscută chiar de la început. Dincolo de ritmurile jucăușe și energia pe care o transmite piesa, există și o zonă de o mai mare profunzime. Mai exact, în mintea artistului se dă o luptă care implică bucuria dar și temerile referitoare la o posibilă nouă relație și la permanentizarea acesteia. Piesa se poate permanentiza și în playlist-ul nostru, tocmai de aceea vă invităm să o votați la caregoria “Propunerea Săptămânii”.

 

  • LORA – Rădăcini

Lora spunea, spre finalul anului trecut, că artiştii ar trebui să lanseze şi piese diferite ca abordare, nu doar hit-uri care să prindă bine la public. În ultima vreme artista şi-a concentat atenţia asupra unor creaţii mai personale, prin intermediul cărora publicul să o cunoască din ce în ce mai bine. În această notă, piesa “Rădăcini”, lansată chiar de Ziua Națională a României, oferă o perspectivă pitorească asupra frumuseților pe care țara noastră le are de oferit. Printr-un mesaj emoționant, artista subliniază că originile poporului nostru sunt indestructibile, dându-ne forță. „M-ai crescut iubitoare, luptătoare şi neînfricată. Îţi mulţumesc pentru rădăcinile adânci.” scria Lora, odată cu lansarea piesei. Vă invităm să ascultați piesa “Rădăcini” și să îi acordați votul pentru ca ea să ajungă în playlist-ul VIVA FM.

Votează melodia preferată!

comments

comments