full screen background image

Vatra Dornei, Câmpulung Moldovenesc și Gura Humorului au înființat Organismul de Management al Destinației

În Sala Oglinzilor din cadrul Primăriei Vatra Dornei, a avut loc, luni, o ședință comună a Consiliilor Locale din localitățile Câmpulung Moldovenesc, Vatra Dornei și Gura Humorului.

La această întâlnire a participat și președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur.

În cadrul şedinței s-a votat în unanimitate inițierea cadrului de cooperare/asociere între municipiul Câmpulung Moldovenesc, municipiul Vatra Dornei și orașul Gura Humorului, pentru realizarea în comun a unui program de promovare în domeniul turismului din Bucovina și dezvoltare economico – socială.

Împreună cu Consiliul Județean Suceava, a fost înfiinţat Organismul de Management al Destinației, pentru a se promova ca un întreg sub brandul Bucovina.

Organismul de Management al Destinației va avea o structură de conducere, un statut, un regulament și va avea personalitate juridică.

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur: “Dorința noastră e să unim toate forțele sub un concept integrat de dezvoltare inteligentă a turismului în Bucovina. Suntem deschiși și către celelalte localități turistice din județul Suceava care doresc să intre în această structură. Dorim să promovăm sub un brand unitar al Bucovinei să vindem pachete turistice integrate, în toate cele trei stațiuni. Una din intenții este ca inclusiv transportul public să fie făcut în comun între cele trei stațiuni, astfel încât atât pe calea ferată, cât și auto, între stațiuni, biletele de călătorie să fie comune pentru întreaga zonă”.

comments

comments