full screen background image

Despre rezultatele deosebite ale atleţilor de la CSȘ Rădăuţi, cu prof. Bogdan Roșcăneanu

Vineri, 18 ianuarie, în cadrul emisiunii sportive de la Viva Fm Rădăuți a fost invitat prof. Bogdan Roșcăneanu, antrenor de atletism la CSȘ Rădăuţi.

În prima parte a emisiunii, el a amintit de rezultatele foarte bune obținute de atleții pe care îi antrenează.

De altfel, la ultimele două competiții la care au participat, Campionatul Național de cros de la Botoșani și Concursul indoor de la Bacău, micii atleți rădăuțeni au avut clasări pe podium.

Rezulte deosebite în anul 2018 a avut atletul Ionuț Tofănescu, care a câștigat două titluri la Bacău și a fost medaliat și la Campionatul Național de juniori de la București.

Roșcăneanu a ținut să mulțumească directorului CSȘ Rădăuţi, prof. Viorel Stoica, pentru sprijinul acordat și pentru condițiile pe care le oferă tuturor secțiilor din cadrul clubului.

De asemenea, a menționat că are relație foarte bună atât cu Asociația județeană de Atletism, cât și cu Federația Română de Atletism.

Bogdan Roșcăneanu a amintit și de rezultatele foarte bune ale fostului său elev, Dorin Rusu, un atlet etalon pentru atletismul rădăuțean și care trebuie să fie un model și pentru ceilalți, care a demonstrat că prin muncă și perseverență poți ajunge un mare campion.

Tehnicianul a făcut un apel la copiii care vor să facă sport, adăugând că este foarte benefic pentru dezvoltarea lor și avînd moto-ul “sportul naște caractere”!

În finall, Roșcăneanu a afirmat că așteaptă rezultate la fel de bune de la elevii săi și în 2019.

comments

comments