full screen background image

Simona Halep – Sofia Kenin, 6-3, 6-7, 6-4, la Australian Open. O va întâlni pe Venus Williams în turul 3

Partida dintre Simona Halep și Sofia Kenin, din turul doi de la Australian Open a fost programată a treia pe Arena Rod Laver, după un meci de pe tabloul feminin (Kuzmova – Svitolina) și unul de pe cel masculin (Wawrinka – Raonic). Aceasta a fost prima întâlnire dintre cele două jucătoare.

Meciul Halep – Kenin era programat sî înceapă la ora 5.00, însă a fost amânat până în jurul orei 8.40, după un meci maraton, de peste 4 ore, dintre Wawrinka și Raonic . Canadianul s-a impus în 4 seturi, toate decise la tiebreak, scrie digisport.ro.

Sofia Kenin are parte de un început în forță de 2019. Americanca de 20 de ani a câștigat deja două turnee, unul de simplu și unul de dublu. Ea s-a impus la Hobart, după ce a trecut, pe rând, de Caroline Garcia, Ons Jabeur, Kirsten Flipkens şi Alize Cornet, înainte de finala cu Anna Karolina Schmiedlova.

La Auckland, Kenin a câștigat proba de dublu, jucând alături de Eugenie Bouchard.

Locul pe care se află în prezent (37) este cel mai bun din carieră pentru Kenin, care a încheiat anul trecut pe locul 52 în lume. Finalul lui 2017 o găsea pe poziţia a 113-a în ierarhia WTA.

comments

comments