full screen background image

Dr. Mircea-Alexandru Macovei, numit director medical al Spitalului Județean

Ca urmare a încetării numirii dr. Doina Elena Ganea în funcţia vacantă de director medical interimar al Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava, prin dispoziție a Președintelui Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, la propunerea conducerii spitalului, în funcția vacantă a fost numit Mircea-Alexandru Macovei, medic primar la Secția Ortopedie-Traumatologie.

Macovei este medic primar ortopedie – traumatologie, el urmând să presteze servicii medicale atât în secția ortopedie, cât și în ambulatoriul de specialitate.

Dr. Doina Elena Ganea revine în funcţia de medic șef la Secția Oncologie Medicală.

Preşedintele Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur: “De-a lungul timpului, chiar de la trecerea Spitalului Județean de Urgență din Suceava în subordinea Consiliului Județean Suceava, doamna Ganea a fost în echipa de bază cu care am realizat lucruri extraordinare la spital, SJU din Suceava devenind unul dintre cele mai apreciate din țară.

Această echipă a reușit să atragă peste 50 milioane de euro, iar aprecierile la adresa doamnei Ganea, acum la încheierea mandatului de director medical, au în vedere și aportul pe care l-a avut doamna doctor în parcurgerea etapelor de evaluare în vederea acreditării și reacreditării principalei unități spitalicești din județ.

Doamna Ganea va rămâne în echipă și ne va oferi în continuare sprijinul necesar.”

Direcțiile de dezvoltare ale Spitalului Județean Suceava anunțate și de noul director medical, vin în completarea proiectelor pe care Consiliul Județean Suceava le promovează, respectiv construirea noului ambulatoriu integrat de 4000 mp, deschiderea Centrului de radio-terapie, dezvoltarea Compartimentului de chirurgie plastică cu unitate specială pentru marii arși, dezvoltarea Centrului de chirurgie intervențională, dar și înființarea unui spital pentru copii.

“Scopul nostru este să creștem eficiența actului medical astfel încât populația să fie tot mai mulțumită de actul medical din Spitalul Județean de Urgență Suceava”, a mai spus Flutur.

comments

comments