full screen background image

A fost inaugurată noua sală de sport a Școlii “Mihai Eminescu” Rădăuţi

La Rădăuți, de Ziua Culturii Naționale, la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” a avut loc festivitatea de inaugurare a sălii de sport.

După lucrări de reabilitare ce au început în noiembrie anul trecut, s-a refăcut suprafața de joc a sălii, s-au reabilitat vestiarele, s-a înlocuit sistemul de iluminat.

Sala are acum o suprafață de joc din rășini epoxidice, frumos colorate, panouri noi pentru baschet și uși de acces noi cu ieșire de panică.

Asistența, formată din primarul municipiului Rădăuți, Nistor Tătar, viceprimarul Bogdan Loghin, consilieri locali, părinţi, elevi și cadre didactice ai Școlii, a ținut un moment de reculegere în memoria profesorului Ovidiu Larionescu, personalitate marcantă a sportului rădăuțean și fost profesor de sport al școlii.

De altfel, în viitor sala va purta numele “Ovidiu Larionescu”.

Contribuția Primăriei Rădăuți a fost de 124.000 de lei, la care s-a adăugat contribuția Asociației de Părinți, unii dintre aceștia participând efectiv la lucrările de reabilitare, alături de profesorii de sport ai școlii.

În final, s-a disputat un meci demonstrativ, între echipele de baschet ale Școlii Gimnaziale “Mihai Eminescu” și Școlii Gimnaziale “Regina Elisabeta” din Rădăuți, meci al cărui start a fost dat de primarul Nistor Tătar.

comments

comments