full screen background image

O treime din plăţile restante ale Primăriei Suceava sunt către Diasil, prestatorul serviciului de salubritate

În prima zi în care au fost deschise casieriile Primăriei Suceava, cea de 7 ianuarie, contribuabilii persoane fizice au achitat 250.607 lei, iar în cea de a doua, încasările au fost de 238.038 de lei.

Plăţile pot face în numerar, cu POS, la ghişeele Primăriei, online pe www.ghişeul.ro, dar şi prin internetbanking, pe www.primăriasv.ro.

Primarul Ion Lungua precizat că, în cea dintâi zi încasările prin mijloace electronice au fost de 12.000 de lei, iar în următoarea, de 48.240 de lei.

Şeful executivului face apel la locuitorii reşedinţei de judeţ să-şi onoreze obligaţiile către buget, astfel încât serviciile publice să poată fi prestate în condiţii bune.

Conform lui Lungu, la această dată, Primăria are de achitat facturi restante de circa 16 de milioane de lei, cea mai mare datorie, una de 5 milioane de lei, fiind către Diasil, prestatorul local al serviciului de salubritate menajeră.

Contribuabilii persoane fizice şi persoane juridice care îşi onorează anticipat şi integral, până pe 31 martie, impozitul pe clădiri, impozitul pe teren şi taxa pe autoturisme au parte de o reducere de 10% a sumei datorate.

comments

comments