full screen background image

Dosar penal pentru un ipoteştean prins conducând prin Suceava, beat şi fără permis, o maşină cu numere false

În cursul serii de miercuri, la ora 20.20, o patrulă din cadrul Poliţiei municipiului Suceava a oprit pentru control, pe B-dul 1 Mai din localitate, autoturismul condus de un bărbat, de 36 de ani, din comuna Ipoteşti.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodată, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au mai stabilit faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie auto.

În plus, numărul de înmatriculare aplicat pe autoturism nu aparținea acestuia.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe”, „punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat” și „punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare sau înregistrare”, ce va fi soluționat procedural.

comments

comments