full screen background image

Propunerea săptămânii 07 – 13 IANUARIE

Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi va intra în playlistul Viva FM!

 

  • CLEAN BANDIT FT. MARINA – Baby

La început de an, nu poate să lipsească inspirația în materie de muzică. Prima propunere a acestei săptămâni vine de la Clean Bandit și Marina. “Baby” este o colaborare neașteptată, care intră într-o zonă latino, nu electronică așa cum ne-am fi așteptat inițial. Aceluiași demers muzical i s-a alăturat și Luis Fonsi, care contribuie cu o notă exotică la ritmurile piesei. Povestea din “Baby” evidențiază importanța uriașă pe care o au alegerile făcute în iubire și efectele care apar inevitabil. Dacă piesa îți dă energia de care ai nevoie la început de an, te invităm să o votezi la categoria “Propunerea Săptămânii”.

  • LOS UNIDADES FT. PHARRELL WILLIAMS – E-Lo

Nu putem să ne ascundem surpriza de care am avut parte atunci când am realizat că binecunoascuta trupă Coldplay a decis să apară și sub un alt nume în piesa “E-Lo”- și anume Los Unidades. Piesa este fără îndoială 100% material Coldplay iar această mișcare interesantă a mai fost folosită și de alte trupe, stârnind reacții pozitive. Colaborarea de față, realizată alături de Pharrell Williams este destinată sprijinirii proiectelor asociației caritabile Global Citizen, implicată în proiecte din zona sprijinirii educației și egalității de gen, printre altele. De altfel, piesa în sine ne duce cu gândul la un manifest pentru libertate dar și la un îndemn la unitate. Sprijinind astfel cauze nobile, trupa Los Unidades are pregătite deja și alte piese iar dacă “E-Lo” te-a surprins și pe tine, te încurajăm să votezi în așa fel încât piesa să poată intra în playlist-ul VIVA FM.

 

  • SIA – I’m Still Here

Spre finalul anului 2018 Sia a făcut mai multe anunțuri menite să stârnească bucuria fanilor. Artista va lansa un întreg album în 2019, pregătește și un musical regizat și scris chiar de ea, iar la nivel de noi piese, este foarte clar că are inspirație. “I’m Still Here” este cea de-a treia propunere pe care o facem în această săptămână. Piesa a fost lansată de Sia pentru un proiect fashion și este o baladă pop de o sensibilitate aparte. Între luptele pierdute și momentele în care ego-ul este distructiv, artista câtă despre trecut, acceptarea acestuia și, în final momentele în care obținem victoria. Dacă vrei să auzi și această piesă a Siei la VIVA FM, tot ce trebuie să faci este să votezi!

Votează melodia preferată!

comments

comments